VISIT TYPES

UN ÀPAT PER ALS SENTITS

L’art i la gastronomia s’uneixen en aquest projecte innovador per oferir als visitants una experiència única pels sentits. Un maître-guia convida els visitants a fer dues degustacions, una artística i una altra de culinària.
En la primera Joan Miró esdevé l’eix vertebrador. Una trentena d’obres gràfiques seves dialoguen i conviuen amb l’obra d’artistes de màxim prestigi internacional: Picasso, Dalí, Calder, Tapies, Chillida, Plensa i Barceló. El maître-guia ajuda a degustar cada una de les obres gràfiques, ceràmiques i escultures exposades oferint explicacions i anècdotes per descobrir, entendre i apreciar l’obra dels autors i la relació entre ells.
Paral·lelament a la degustació artística, n’hi ha una segona de culinària on s’ofereix un tast de diferents tapes que s’han elaborat i ideat inspirant-se en Miró i en els orígens dels autors, en la seva trajectòria artística i vital. En les explicacions d’aquestes tapes es fa èmfasi en l’origen dels ingredients que formen el plat, com s’han combinat i la seva relació amb l’autor o l’obra. Així doncs, els visitants esdevenen comensals i se’ls fa partícips d’una experiència original i diferent en què els referents culinaris i artístics es barregen constantment.
El plat fort de la degustació gastronòmica és quan s’arriba a la primera planta, on una gran taula perfectament parada acull a tots els comensals per oferir-los el segon plat i els postres. Malgrat compartir aquest àpat amb desconeguts, l’espai i l’experiència viscuda en les plantes superiors uneix a tothom i fa sorgir una tertúlia espontània, un ambient agradable, distès i gairebé màgic. L’experiència garanteix el plaer d’una bona sobretaula. Els cafès, servits en un altre espai, posen punt i final en aquest àpat i ajuden a digerir tot allò viscut en les dues hores que dura la visita.
[recent_products per_page="3" columns="3" orderby="date" order="desc"]